BRANDSTOF

STUDENT RECRUITMENT DAYS

 

Op 21, 22 en 23 oktober organiseert Brandstof de Student Recruitment Days. Kom naar deze dag en zorg ervoor dat jij één van de afstudeerstagiairs van 2021 wordt.

WAT GA JE DOEN?

Belangrijk: tijdens deze dagen volgen we de RIVM-richtlijnen in verband met corona. Alle activiteiten zijn in kleine groepen en er is een maximum aantal van 15 studenten per dag aanwezig.

Jij doet een hbo- of wo-opleiding en weet wat je wil: afstuderen en daarna werken in de financiële dienstverlening. Graag vertellen we je wat Brandstof voor jou kan betekenen. Dit doen we tijdens de Student Recruitment Days op 21, 22 en 23 oktober 2020.

Op deze dagen nemen we je mee in de wereld van Brandstof. Je krijgt informatie over afstuderen bij ons en hoe het is om aan de slag te gaan binnen ons werkveld. Tijdens deze dag pak jij drie verschillende onderdelen mee: een presentatie over Brandstof en de afstudeerstage, twee mini-workshops en een assessment. Dit allemaal om te kijken of jij en Brandstof een goede match zijn. Voor jou ook een moment om erachter te komen of Brandstof bij jou past.

Wie weet ben jij één van de gelukkigen die met een afstudeerplek EN een baan naar huis gaat. Of misschien ben je al voorzien van een afstudeerplek (goed geregeld!). Dan is de kans aanwezig dat jij in aanmerking komt voor één van onze studentencontracten, zodat jij na je studie meteen verzekerd bent van een baan.

Voor je aanwezigheid deze dag is het geen vereiste om nog op zoek te zijn naar een afstudeerstage. Het event is een kennismaking tussen jou en Brandstof. Er worden op de dag zelf geen contracten getekend, want er is ruimte om na te denken over je keuze. Wij weten immers als geen ander hoe belangrijk het is om goed na te denken over je eerste baan.

MELD JE AAN

Wil jij je kans pakken en bij de Brandstof Student Recruitment Days zijn? Schrijf je vandaag nog in door een appje te sturen naar Jolieke. Geef hierbij aan op welke dag (21, 22 of 21 oktober) je aanwezig wil zijn.

Schrijf je voor de Brandstof Student Recruitment Days? Stuur een WhatsApp-bericht naar Jolieke.

contact

Schrijf je in voor de Brandstof Student Recruitment Days. Stuur een WhatsApp-bericht naar Jolieke.