BRANDSTOF

BIJBAAN POULE

Tijdens een avond stappen ben jij diegene die de pot beheert. Communiceren over het bedrag van tikkies gaat je makkelijk af en je vindt dit ook nog eens leuk om te doen. Ga geld verdienen met deze talenten!

WAT BIEDEN WIJ JOU

Word lid van de Brandstof studentenpool, boost je CV en neem een kijkje in de keuken van verschillende grote banken en verzekeraars. Zodra wij een bijbaan hebben die bij jou past, nemen we gelijk contact met je op. De bijbanen die we aanbieden zijn divers. Zo kan je zowel het aanspreekpunt zijn van klanten met vragen als klantdossiers controleren op juistheid.

Jij komt natuurlijk niet voor niets werken. Dat snappen we. Daarom bieden wij meer. Naast dat je altijd welkom bent bij al onze feesten en (sport)events, kun je het volgende verwachten:

  • Geld, waardoor je lekker kunt sparen of die nieuwe iPhone kan kopen
  • Haal relevante diploma’s zoals Wft’s (indien nodig) en werk aan de competenties die jij nodig hebt voor jouw droombaan
  • Je kan je eigen tijd indelen, waardoor deze baan makkelijk te combineren is met jouw studie
OVER JOU

Door jouw energie, enthousiasme en persoonlijke aanpak kun je ervoor zorgen dat je de klant zo goed mogelijk helpt en diegene met een tevreden gevoel het gesprek beëindigt. We zoeken iemand die een vraag of probleem weet te doorgronden, proactief advies kan geven en die net dat extra stapje zet.

De volgende punten vinden wij ook belangrijk:

  • Je vindt het leuk om je financiële kennis op te krikken (naast je studie)
  • Je hebt minimaal mbo 4-werk- en denkniveau
  • Je bent flexibel inzetbaar en wil minimaal 8 uur per week werken
ONTWIKKELEN & LEVEN

Bij Brandstof staat jouw ontwikkeling voorop. Wij helpen je met een vlammende start van jouw carrière. Als je bij ons werkt, gaan wij het gesprek met je aan om te kijken hoe je het meeste uit je bijbaan kunt halen. Dit zodat jij aan het einde van je studie weet aan welke competenties jij hebt gewerkt en hoe jij je onderscheidt van anderen. Ons doel is om het jou makkelijker te maken straks de arbeidsmarkt te bestormen. 

Naast jouw ontwikkeling vinden we een stukje fun erg belangrijk. Wij geloven erin dat werken leuk moet zijn. En dat er ruimte moet zijn om na werk de gezelligheid op te zoeken. Zo hebben we regelmatig (online) borrels, pubquizzen en informatieve talksessies waar je aan deel kunt nemen. 

Wil jij meer weten over een bijbaan? Stuur dan een appje naar Jolieke.

contact

Wil jij meer weten over een bijbaan? Stuur een WhatsApp-bericht naar Jolieke.